Embla

Så kan du följa Emblas resa i realtid

Vill du följa oss på vår resa i realtid är du välkommen till vårt Instagramkonto @emblasailing där vi uppdaterar vår framfart. På https://forecast.predictwind.com/tracking/display/SY_Embla/ loggas vår segling via satellit o när vi är till havs gör vi dagliga uppdateringar via Iridium Go.

Dessutom skriver jag regelbundet om vår resa i tidningen Praktiskt Båtägande. Dessa texter läser förstås alltid först i papperstidningen eller på Readly men en del av dem kommer ut även på webben. Just nu kan man till exempel läsa om när vi kastade loss och de första veckorna.

Embla har också en sorts personnummer – ett mmsi-nummer – och med hjälp av det kan man se var vi befinner oss just nu. Emblas mmsi-nummer är 265799010. Man kan till exempel använda sig av Marine Traffic eller Vesselfinder.

Kategorier:Embla, Okategoriserade

Märkt som:

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.